Könyv adatlap

Szakáruismeret - Élelmiszerek és vegyi áruk

Kiadói kód:
KP-2284
Szerző(k):
Dr. Buzás Gizella - Dr. Bartha Lászlóné - Szabó Tamásné - Varga Lajosné
Megjelenés:
2017
Nyelv:
magyar
Oldal:
548

A fejezetek sorra veszik a fő árucsoportokat, azon belül az egyes termékek kereskedelmi jelentőségét, árujellemzőit.  Útmutatást adnak a piacon sikeres áruk kiválasztásához, ismertetik az áruk értékcsökkentését jelentő, valamint a forgalomból kizáró jellemzőket. A könyv jól használható az élelmiszer- és vegyiáru-kereskedők képzésében, a kereskedelmi technikusi, valamint a boltvezetői képzésben, az iskolarendszerű, illetve felnőttoktatásban is.

A kiadvány fő témakörei: Az élelmiszer-áruismet alapjai; Az élelmiszerek tartósítása; Gabona, malom-, tészta- és sütőipari áruk; Édesítőszerek, édesipari és cukrászati áruk; Gyümölcs- és zöldségáruk; Tejek, tejkészítmények, tejtermékek; Húsok és húskészítmények, halak és húst adó vadak; Zsiradékok, tojás és hidegkonyhai készítmények; Alkoholmentes italok, Alkoholtartalmú italok; Koffeintartalmú élvezeti áruk; Fűszerek, ízesítők, zamatosítók és állományjavítók, Tartósított élelmiszerek; Dohány áruk; Vegyi áruk; Kozmetikai áruk; Lakk- és festékipari áruk; Norinbergi áruk

Kód Cím Kategória Művelet
KP-2284Szakáruismeret - Élelmiszerek és vegyi árukCD-mellékletLetöltés