Szakáruismeret - Élelmiszerek és vegyi áruk
A fejezetek sorra veszik a fő árucsoportokat, azon belül az egyes termékek kereskedelmi jelentőségét, árujellemzőit. Útmutatást adnak a piacon sikeres áruk kiválasztásához, ismertetik az áruk értékcsökkentését jelentő, valamint a forgalomból kizáró jellemzőket. A könyv jól használható az élelmiszer- és vegyiáru-kereskedők képzésében, a kereskedelmi technikusi, valamint a boltvezetői képzésben, az iskolarendszerű, illetve felnőttoktatásban is.
A kiadvány fő témakörei: Az élelmiszer-áruismet alapjai; Az élelmiszerek tartósítása; Gabona, malom-, tészta- és sütőipari áruk; Édesítőszerek, édesipari és cukrászati áruk; Gyümölcs- és zöldségáruk; Tejek, tejkészítmények, tejtermékek; Húsok és húskészítmények, halak és húst adó vadak; Zsiradékok, tojás és hidegkonyhai készítmények; Alkoholmentes italok, Alkoholtartalmú italok; Koffeintartalmú élvezeti áruk; Fűszerek, ízesítők, zamatosítók és állományjavítók, Tartósított élelmiszerek; Dohány áruk; Vegyi áruk; Kozmetikai áruk; Lakk- és festékipari áruk; Norinbergi áruk
Kód | Cím | Kategória | Művelet |
---|---|---|---|
KP-2284 | Szakáruismeret - Élelmiszerek és vegyi áruk | CD-melléklet | Letöltés |